Mahdollisia altistumisia koronalle salilla 5.3.2021 klo 13-15


Hyvinkäällä Hyvinkään Kehonrakentajat ry:n kuntosalilla asioineet asiakkaat ovat voineet altistua koronavirukselle. Kuntosalilla on ollut koronapositiiviseksi todettu henkilö ja mahdollinen altistuminen on voinut tapahtua 5.3.2021 klo 13-15 välisenä aikana. Kuntosali tiedottaa mahdollisesta altistumisesta asiakkailleen sähköpostitse.

Suosittelemme, että kyseisenä aikana kuntosalilla asioineet henkilöt seuraavat terveydentilaansa tarkemmin seuraavan 14 vuorokauden aikana, ja hakeutuvat koronatestiin, mikäli ilmenee lieviäkin oireita. Mikäli ilmenee koronaoireita, jää kotiin, kunnes saat negatiivisen koronavirustuloksen. Yleistietoa karanteenista löydät verkkosivuiltamme osoitteesta www.keski-uudenmaansote.fi/koronavirus.

Todettu koronavirus on seulontatestissä osoittautunut s-geeninegatiiviseksi, jolloin muuntoviruksen todennäköisyys on erittäin suuri. Muuntoviruksen arvioidaan olevan herkemmin leviävä.