Jäsentiedote 07/2016 – Porraskone ja Wattbike


Hallitus päättänyt parista uudesta laitehankinnasta.

Wattbike sisäharjoittelupyörä
Wattbike on uuden aallon sisäharjoittelupyörä. Se on kehitetty maailman johtavien pyöräilyasiantuntijoiden kanssa ja UCI on ottanut Wattbiken omaksi työkalukseen huippujen testauksessa ja harjoittelussa ja nuorten kykyjenetsinnässä. Pyörä soveltuu kaikille kuntoutuksesta kovaan kilpaurheiluun. Pyörällä voi myös kilpailla sekä rankingeissa että Wattbike kilpailuissa ympäri maailmaa. Laitteeseen kuuluu suoritusmonitori joka auttaa harjoittelussa sekä fyysisesti että teknisesti.
 

Wattbike >>

PowerMill porraskone

SureStepSystem™ teknologia yhdistettynä luotettavaan AC moottoriin takaa tasaisen liikkeen sekä pitkän käyttöiän. Verrattuna samanlaisiin tuotteisiin, PowerMill vie vähän lattiapinta-alaa, mutta tarjoaa suurimman askellusalan. Sillä voi suorittaa niin kovatehoisia kuin matalatempoisiakin treenejä ja suunnittelussa on otettu kaikentasoisten liikkujien tarpeet huomioon.

PowerMill >>